Restitutiebeleid

GEEFT TERUG

----

Onze polis duurt 30 dagen. Als er meer dan 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we helaas geen terugbetalingen of omruilingen aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in de staat bevinden waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Het retourneren van bepaalde soorten goederen is niet toegestaan. Zo kunnen bederfelijke goederen, zoals etenswaren, bloemen, kranten of tijdschriften niet worden geretourneerd. Evenzo accepteren we geen intieme of hygiënische producten, gevaarlijke materialen of substanties, of ontvlambare vloeistoffen of gassen.

Andere niet-retourneerbare artikelen:
* Cadeaubonnen
* Downloadbare software
* Bepaalde producten voor gezondheid en persoonlijke verzorging

Om uw retourzending af te ronden, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.


In sommige gevallen worden slechts gedeeltelijke terugbetalingen verleend: (indien van toepassing)
* Elk item dat niet in de originele staat verkeert, beschadigde of ontbrekende onderdelen heeft om een ​​reden die niet te wijten is aan onze fout.
* Elk item dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Terugbetalingen (indien van toepassing)
Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. We laten je ook weten of je terugbetaling is goedgekeurd of geweigerd.
Indien goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt uw originele creditcard of betaalmethode binnen enkele dagen automatisch gecrediteerd.

Vertraagde of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening.
Neem dan contact op met je creditcardmaatschappij, want het kan even duren voordat je terugbetaling officieel verschijnt.
Neem dan contact op met uw bank. Aan het boeken van een terugbetaling gaat vaak een verwerkingstijd vooraf.
Als je al deze stappen hebt ondernomen en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via het volgende adres: contact@rynydesign.be.

Sale- of actieartikelen (indien van toepassing)
Alleen normaal geprijsde artikelen worden gerestitueerd. Sale- of actieartikelen zijn dat helaas niet.

Ruilen (indien van toepassing)
We vervangen alleen artikelen die oorspronkelijk defect of beschadigd waren. Als u het uwe moet vervangen door hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail naar contact@rynydesign.be en u ontvangt een retourlabel om ons het defecte product te sturen.

Geschenken
Als het artikel op het moment van aankoop is gemarkeerd als een geschenk en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een cadeautegoed voor de equivalente waarde van het geretourneerde artikel. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon per post naar je verzonden.

Als het artikel niet als cadeau was gemarkeerd op het moment van aankoop, of als de gever van het cadeau de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden met de bedoeling het later bij u af te leveren, haar dat we de terugbetaling zullen sturen en zij zal daarom weten dat u heb haar cadeau teruggegeven.

Verzenden
Om uw product terug te sturen, moet u contact opnemen met de klantendienst contact@rynydesign.be die u een retouretiket zal toesturen.

De verzendkosten die gepaard gaan met het retourneren van uw artikel zijn voor uw rekening. Ze zijn niet restitueerbaar. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die nodig is om je geruilde product te ontvangen variëren.

Als je een artikel met een waarde van meer dan € 75 verzendt, raden we je aan om een ​​traceerbare verzendservice te gebruiken of je zending te verzekeren. We kunnen niet garanderen dat we het geretourneerde artikel zullen ontvangen.