Is lokaal en verantwoord kopen voordelig voor jou?

  • Ontwerp & Verantwoord

    Kleed uw muren aan met een vleugje modern, sober en ecologisch verantwoord design.

  • Lokale productie

    We ondersteunen de lokale economie door al onze activiteiten in stand te houden in België.

  • Edele & herbruikbare materialen

    Onze decoraties zijn gemaakt van populierenhout van Europese boerderijen.

Wie is RyNy?

Wij zijn het, Valère & Maxime. Wij zijn twee jonge Belgische ondernemers maar vooral twee vrienden verbonden door vele gemeenschappelijke passies. Gedreven door de wens om te ondernemen, te creëren en onze creaties met u te delen, hebben we besloten om RyNy-Design te lanceren, een merk van moderne, lokale en verantwoorde decoratieproducten. We bieden decoraties die zijn geïnspireerd op de huidige trends, onze reizen of gewoon op de natuur.

Bedankt voor je interesse in ons werk en om ons te steunen in dit avontuur dat RyNy-Design is!

Onze filosofie

Net als u zijn wij gehecht aan onze roots en ons verlangen om lokale commercie tot leven te brengen, blijven wij geïnspireerd door reizen en al het moois dat onze wereld rijk is. We willen je helpen je thuis te voelen door een rustgevende sfeer te creëren.
Vind jouw stijl in onze wanddecoratiecollecties.

Cadeaukaart

U wilt een RyNy-Design creatie aanbieden maar u bent bang om de verkeerde keuze te maken?

Kies in plaats daarvan voor een cadeaubon. Geen mogelijke fout en deze is geldig op al onze creaties.

Uw project op maat

Een project, een idee, een wens? Zullen we uw ideeën tot leven brengen? Vraag nu uw gratis offerte aan en laten we samen uw project op maat creëren.

Veelgestelde vragen

Al onze creaties worden volledig thuis in België geproduceerd omdat het onze wens is om de lokale economie te promoten. We hebben gekozen voor lasersnijden waardoor precisie, snijscherpte en gravure mogelijk zijn om u een kwaliteitsproduct te garanderen.

Voor onze decoraties hebben we populierenhout geselecteerd, een zachte houtsoort die zich goed leent voor lasersnijden. Bovendien is populier een snelgroeiende houtsoort die weinig behandeling behoeft. Door zijn groeisnelheid is het een goede CO2-sensor. We moeten er ook aan toevoegen dat populiergewassen voornamelijk worden verbouwd op land dat niet voor landbouw kan worden gebruikt, waardoor dit hout een goede ecologische en economische optie is.

Elk van onze creaties wordt geleverd met een eenvoudige en robuuste plaatsingsoplossing. Het is niet nodig om in je muren te boren om onze creaties op te hangen. Je hebt geen gereedschap nodig.

Haak je decoratie los en verplaats hem naar believen op elke steun.

We hebben onze verpakking bewerkt en getest om de integriteit van uw bestelling te garanderen. Als uw product echter beschadigd raakt tijdens het transport, garanderen wij een omruiling of terugbetaling.

Ons retourbeleid: https://www.rynydesign.be/policies/refund-policy

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via onze contactpagina.

Al onze decoraties worden binnen 3 werkdagen klaargemaakt en verzonden. Na verzending kunnen de levertijden, afhankelijk van uw locatie, variëren:

- 1 tot 2 dagen voor België en Luxemburg

- 2 tot 5 dagen voor Frankrijk, Duitsland en Nederland

Onze levertijden zijn daarom 3 tot 10 werkdagen afhankelijk van uw locatie.

Let op: gepersonaliseerde creaties worden op bestelling gemaakt. De levertijd is dus 3 weken.

Om uw offerte te verkrijgen, kunt u contact met ons opnemen via e-mail op contact@rynydesign.be en ons alle informatie geven over uw project die u al heeft. Wij nemen binnen de 2 werkdagen contact met u op om samen de haalbaarheid van uw project te bestuderen en de laatste informatie te verzamelen die nodig is voor het opstellen van uw offerte.

Onze partners die ons vertrouwen