Veelgestelde vragen

Wij hebben het antwoord op uw vragen

Al onze creaties worden volledig thuis in België geproduceerd omdat het onze wens is om de lokale economie te promoten. We hebben gekozen voor lasersnijden waardoor precisie, snijscherpte en gravure mogelijk zijn om u een kwaliteitsproduct te garanderen.

Voor onze decoraties hebben we populierenhout geselecteerd, een zachte houtsoort die zich goed leent voor lasersnijden. Bovendien is populier een snelgroeiende houtsoort die weinig behandeling behoeft. Door zijn groeisnelheid is het een goede CO2-sensor. We moeten er ook aan toevoegen dat populiergewassen voornamelijk worden verbouwd op land dat niet voor landbouw kan worden gebruikt, waardoor dit hout een goede ecologische en economische optie is.

Elk van onze creaties wordt geleverd met een eenvoudige en robuuste plaatsingsoplossing. Het is niet nodig om in je muren te boren om onze creaties op te hangen. Je hebt geen gereedschap nodig.

Haak je decoratie los en verplaats hem naar believen op elke steun.

Al onze decoraties worden binnen 3 werkdagen klaargemaakt en verzonden. Na verzending kunnen de levertijden, afhankelijk van uw locatie, variëren:

- 1 tot 2 dagen voor België en Luxemburg

- 2 tot 5 dagen voor Frankrijk, Duitsland en Nederland

Onze levertijden zijn daarom 3 tot 10 werkdagen afhankelijk van uw locatie.

Let op: gepersonaliseerde creaties worden op bestelling gemaakt. De levertijd is dus 3 weken.

Eens je bestelling geplaatst is, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via contact@rynydesign.be met vermelding van je bestelnummer, je tekst en eventueel het gewenste lettertype. Houd er rekening mee dat spaties als één teken moeten worden geteld.

Gepersonaliseerde creaties worden op bestelling gemaakt . De levertijd is dus 3 weken.

We hebben onze verpakking bewerkt en getest om de integriteit van uw bestelling te garanderen. Als uw product echter beschadigd raakt tijdens het transport, garanderen wij een omruiling of terugbetaling.

Ons retourbeleid: https://www.rynydesign.be/policies/refund-policy

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via onze contactpagina.

Ga naar www.bpost.be/track om je bestelling te volgen.

Ben je niet tevreden met je aankoop? Retourneren is mogelijk binnen 30 dagen en volgens de voorwaarden zoals vermeld in ons retourbeleid.

Ons retourbeleid: https://www.rynydesign.be/policies/refund-policy

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via onze contactpagina.

Om uw offerte te verkrijgen, kunt u contact met ons opnemen via e-mail op contact@rynydesign.be en ons alle informatie geven over uw project die u al heeft. Wij nemen binnen de 2 werkdagen contact met u op om samen de haalbaarheid van uw project te bestuderen en de laatste informatie te verzamelen die nodig is voor het opstellen van uw offerte.

Heb je het antwoord op je vragen niet gevonden? U kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina of rechtstreeks via contact@rynydesign.be